Water

"PUUR, KRISTAL HELDER WATER UIT ERKENDE BRON"

 • Water bottelen

  Homespring laat haar water bottelen bij de door het Ministerie van Volksgezondheid erkende bron Mierl’eau. Deze exclusieve erkenning wordt alleen afgegeven als de bron aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet en is een garantie voor een constante kwaliteit van het kristalzuiver drinkwater.

 • Het zuiverste drinkwater

  Het prehistorische water wordt op een diepte van 198 meter gewonnen. Ondoordringbare kleilagen zorgen ervoor dat het water uitstekend geconserveerd is gebleven en beschermen het water tegen eventuele fosfaten en nitraten die van uit de oppervlakte het grondwater kunnen verontreinigen. Alleen het zuiverste water wordt afgevuld middels een proces dat voortdurend wordt gecontroleerd.

 • Vol automatisch afvullen van de bottels

  De volledig computergestuurde bottelstraat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. De processen worden gecontroleerd en geïnspecteerd door EBWA, NSF en de voedsel en warenautoriteit.

 • Eigen laboratoria

  De kwaliteit van Homespring kristalzuiver drinkwater wordt continu geïnspecteerd in eigen laboratoria en door een onafhankelijk extern lab. De bron is ministerieel erkend, wat de constante kwaliteit van het water garandeert.

 • Samenstelling water

  Het kristalzuiver drinkwater wordt geleverd in recyclebare kunststof flessen met een inhoud van 18,9 liter. Homespring kristalzuiver drinkwater is bijzonder evenwichtig van samenstelling en heeft een laag gehalte aan mineralen. Met haar samenstelling is Homespring kristalzuiver drinkwater ook geschikt voor een zoutarm dieet en kan zij zonder zorgen gedronken worden door zwangere vrouwen en kinderen.