Services

Bij Homespring profiteert u van een unieke 24-uurs service

  • Voorraadbeheer: Homespring houdt uw watervoorraad op peil, frequentie van levering wordt automatisch aangepast naar consumptie en seizoen. Water bestellen is daarom niet nodig bij Homespring.
  • Onverhoopt toch door uw watervoorraad heen en met spoed nodig: Homespring kent een 24-uur dienst door heel Nederland. Wij staan de eerstvolgende werkdag bij u voor de deur.
  • Een technisch mankement aan uw waterkoeler: Onze reparateur is binnen 24 uur ter plaatse.
    Mocht uw koeler niet ter plaatse gerepareerd kunnen worden, dan stellen wij geheel gratis een vervangende koeler ter beschikking.

De firma Homespring is niet alleen leverancier van waterkoelers en water.
Wij vinden dat het drinken van water voor onze klant een onbezorgde en vanzelfsprekende zaak moet zijn en dit alles tegen een aantrekkelijk en acceptabel tarief. Wij bieden u dan ook de keuze uit diverse mogelijkheden.

All-in waterpakket

Homespring biedt u een oplossing in de vorm van een op maat gesneden en uitgebalanceerd totaalpakket tegen een vast maandtarief, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en dienstverlening als prioriteit gelden. Dit houdt concreet in:

  • Het inventariseren van de meest geschikte en efficiënte koelerplaatsen binnen uw organisatie, voor zowel werkgever als werknemer.
  • De plaatsing, installatie en het onderhouden van de waterkoelers.
  • De levering van kristalzuiver drinkwater. Voorraadbeheer zoals hierboven omschreven.
  • 2 maal per jaar hygiënisch onderhoud aan de waterkoelers uitgevoerd volgens de HACCP normen.

Flexibele overeenkomsten

U kunt bij Homespring kiezen uit verschillende abonnementsvormen: 1-jaar, 3-jaar of 5-jaar. Elk abonnement kent verschillende voorwaarden en tarieven.

Onderhoud

Waterkoelers hebben preventief onderhoud nodig teneinde een hygiënisch verantwoord systeem te waarborgen. Het is dan ook raadzaam de waterkoelers minimaal tweemaal per jaar preventief hygiënisch te laten reinigen.

Dit houdt in: controle van de temperatuur, desinfecteren van het waterreservoir, tapkranen en lekbak. Daarnaast wordt het leidingsysteem doorgespoeld om bacterie vorming tegen te gaan. Dit onderhoud wordt uitgevoerd volgens de HACCP normen. Wij informeren u graag over de bijbehorende servicecontracten.