Waterkoeler kopen

Online een waterkoeler bestellen

Bij Homespring heeft u de mogelijkheid om watercoolers online te kopen

Wilt u een watercooler kopen?
Homespring heeft een hoop watercoolers op voorraad.
Watercoolers kunnen worden geleverd als staande modellen, tafelmodellen en inbouwkoelers.
Daarnaast zijn er per watercooler diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld een combinatie van water op kamertemperatuur en gekoeld water (± 7 graden), een combinatie van gekoeld water en heet water of optioneel koolzuurhoudend water.

Watercooler kopen?

Kies uit ons brede assortiment.

Neem geheel vrijblijvend contact op met ons

Hoe online bestellen?

Bij Homespring kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor watercoolers.
Boven in het menu zijn alle watercoolers met flessen en waterleidingcoolers te vinden.

Bent u er uit, direct een watercooler kopen? Of wilt u meer informatie over de watercooler? Ga dan naar ons Offerte Aanvraagformulier.
Op deze pagina is een formulier te vinden die u dient in te vullen om verder te gaan.

Wanneer het formulier is ingevuld kunt u deze versturen. Homespring zal zo spoedig mogelijk contact opnemen over de desbetreffende aanvraag.

Onze unieke 24-uurs service

  • Voorraadbeheer: Homespring houdt uw watervoorraad op peil, frequentie van levering wordt automatisch aangepast naar consumptie en seizoen. Water bestellen is daarom niet nodig bij Homespring.
  • Onverhoopt toch door uw watervoorraad heen en met spoed nodig: Homespring kent een 24-uur dienst door heel Nederland. Wij staan de eerstvolgende werkdag bij u voor de deur.
  • Een technisch mankement aan uw watercooler: Onze reparateur is binnen 24 uur ter plaatse.
    Mocht uw koeler niet ter plaatse gerepareerd kunnen worden, dan stellen wij geheel gratis een vervangende koeler ter beschikking.

De firma Homespring is niet alleen leverancier van watercoolers en water.
Wij vinden dat het drinken van water voor onze klant een onbezorgde en vanzelfsprekende zaak moet zijn en dit alles tegen een aantrekkelijk en acceptabel tarief. Wij bieden u dan ook de keuze uit diverse mogelijkheden.

Onderhoud

Watercoolers hebben preventief onderhoud nodig teneinde een hygiënisch verantwoord systeem te waarborgen. Het is dan ook raadzaam de watercoolers minimaal tweemaal per jaar preventief hygiënisch te laten reinigen.

Dit houdt in: controle van de temperatuur, desinfecteren van het waterreservoir, tapkranen en lekbak. Daarnaast wordt het leidingsysteem doorgespoeld om bacterie vorming tegen te gaan. Dit onderhoud wordt uitgevoerd volgens de HACCP normen. Wij informeren u graag over de bijbehorende servicecontracten.

Onderhoud

Wanneer u meer informatie wilt over onze servicecontracten neem dan contact met ons op.