PoU (Point-of-Use) waterkoelers

Waterleidingkoelers (aangesloten op de waterleiding)

PoU (Point-of-Use) waterkoelers bij Homespring

Het PoU (Point-of-Use) model is een compact, slim gestuurde plug-en-playsysteem voor installatie en meteen makkelijk te gebruiken.
De PoU waterkoeler is aangesloten op de waterleiding ontworpen om automatisch te zuiveren, in plaats van gebruik te maken van waterflessen.

Onze PoU (Point-of-Use) modellen (aangesloten op de waterleiding) zijn in diverse maten beschikbaar. Vanwege de waterflessen die niet meer nodig zijn neemt de waterkoeler minder ruimte in beslag.

De voorfiltratiecartridges samen met het hartstuk van de luchtreiniger, het membraan, kunnen worden aangepast aan uw onbehandelde waterkwaliteit. Dit levert u de beste waterkwaliteit op de meest duurzame manier op.

Neem geheel vrijblijvend contact op met ons

Hoe online bestellen?

Bij Homespring kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor waterkoelers.
Boven in het menu zijn alle waterkoelers met flessen en waterleidingkoelers te vinden.

Bent u er uit, direct een waterkoeler kopen? Of wilt u meer informatie over de waterkoeler? Ga dan naar ons Offerte Aanvraagformulier.
Op deze pagina is een formulier te vinden die u dient in te vullen om verder te gaan.

Wanneer het formulier is ingevuld kunt u deze versturen. Homespring zal zo spoedig mogelijk contact opnemen over de desbetreffende aanvraag.

Onze unieke 24-uurs service

  • Voorraadbeheer: Homespring houdt uw watervoorraad op peil, frequentie van levering wordt automatisch aangepast naar consumptie en seizoen. Water bestellen is daarom niet nodig bij Homespring.
  • Onverhoopt toch door uw watervoorraad heen en met spoed nodig: Homespring kent een 24-uur dienst door heel Nederland. Wij staan de eerstvolgende werkdag bij u voor de deur.
  • Een technisch mankement aan uw waterkoeler: Onze reparateur is binnen 24 uur ter plaatse.
    Mocht uw koeler niet ter plaatse gerepareerd kunnen worden, dan stellen wij geheel gratis een vervangende koeler ter beschikking.

De firma Homespring is niet alleen leverancier van waterkoelers en water.
Wij vinden dat het drinken van water voor onze klant een onbezorgde en vanzelfsprekende zaak moet zijn en dit alles tegen een aantrekkelijk en acceptabel tarief. Wij bieden u dan ook de keuze uit diverse mogelijkheden.

Onderhoud

Waterkoelers hebben preventief onderhoud nodig teneinde een hygiënisch verantwoord systeem te waarborgen. Het is dan ook raadzaam de waterkoelers minimaal tweemaal per jaar preventief hygiënisch te laten reinigen.

Dit houdt in: controle van de temperatuur, desinfecteren van het waterreservoir, tapkranen en lekbak. Daarnaast wordt het leidingsysteem doorgespoeld om bacterie vorming tegen te gaan. Dit onderhoud wordt uitgevoerd volgens de HACCP normen. Wij informeren u graag over de bijbehorende servicecontracten.

Onderhoud

Wanneer u meer informatie wilt over onze servicecontracten neem dan contact met ons op.